Aerolin Rondvluchten

Vanaf vliegveld Midden Zeeland bieden wij u zeer interessante rondvluchten aan. Denk hierbij aan een vlucht over de Maasvlakte en Rotterdam. Bekijk de molens in Kinderdijk eens van bovenaf. Geniet van een mooie zonsondergang tijdens een vlucht langs de kust. Wat dacht u van de Deltawerken, vlieg eens boven uw woning. De mogelijkheden zijn legio.

Samen met uw piloot bepaalt u een route welke gevlogen kan worden. In onze vliegtuigen is er naast de piloot ruimte voor 3 personen.

Zomeractie: vanaf 6 augustus t/m 30 september 2017 ook rondvluchten vanaf Maastricht Aken Airport vanaf € 159,-. Voor meer informatie neemt u contact op met Andre Ros (06-30817256).

Mogelijkheden

Wij hebben een aantal vast geprijsde standaardvluchten, deze kunt u hier vinden. Heeft u bijzondere wensen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de ervaring? Een van onze passagiers stuurde onze deze video als reactie op de rondvlucht.

Luchtdoop

Nadat u genoten heeft van het uitzicht tijdens uw rondvlucht krijgt u een van ons een "Luchtdoopbewijs". In dit aandenken zal de piloot diverse gegevens over de vlucht vermelden. Daarnaast kunt u nagenieten van uw rondvlucht met een echte Zeeuwse bolus met koffie/thee in onze hangar.