AeroLin Luchtfotografie is dé specialist op het gebied van luchtfotografie.

Door onze jarenlange ervaring en een eigen vliegtuig zijn wij in staat om zeer snel op uw wensen te reageren.

Luchtfoto’s worden gemaakt voor o.a. kranten, vakbladen, bedrijven en ook particulieren. Op dit gebied zijn verschillende mogelijkheden. Het bekende “oblique” (in vogelvlucht) voor mooie kijkfoto’s valt daar onder. Ook topografische fotografie is een van onze specialiteiten. Deze beelden worden meestal in opdracht van gemeenten, provinciale- of rijksoverheden gemaakt.

AeroLin Luchtfotografie

AeroLin Luchtfotografie is de ultieme specialist. Luchtfoto’s worden gemaakt voor o.a. kranten, vakbladen, bedrijven en particulieren. Op dit gebied zijn verschillende mogelijkheden. Het bekende “oblique” (in vogelvlucht) voor mooie kijkfoto’s valt daar onder. Ook topografische fotografie is een van onze specialiteiten. Deze beelden worden meestal in opdracht van gemeenten, provinciale- of rijksoverheden gemaakt. Door onze jarenlange ervaring en een eigen vliegtuig zijn wij in staat om zeer snel op uw wensen te reageren.

Luchtvideo’s

Naast luchtfoto’s maken wij ook HD video-opnames vanuit de lucht. Deze opnames kunnen een mooie aanvulling zijn op bijvoorbeeld uw bedrijfspresentaties. In tegenstelling tot het filmen met drones, is voor filmen vanuit een vliegtuig meestal geen vergunning benodigd. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op!