AeroLin Luchtfotografie, dé specialist op het gebied van luchtfotografie in en rond Zeeland

Luchtfoto’s in Zeeland worden gemaakt door onze ervaren luchtfotograaf en in ons eigen vliegtuig. 

Luchtfoto’s in en rond Zeeland worden gemaakt voor o.a. kranten, vakbladen, bedrijven. Maar ook particulieren weten ons te vinden. Bovendien zijn er op dit gebied verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld het bekende “oblique” (in vogelvlucht) voor mooie kijkfoto’s valt daar ook onder. Bovendien is topografische fotografie één van onze specialiteiten. Deze beelden worden meestal in opdracht van gemeenten, provinciale- of rijksoverheden gemaakt. Met andere woorden is onze jarenlange ervaring en een eigen vliegtuig een perfecte combinatie voor de scherpe luchtfoto’s. Waardoor wij in staat zijn om zeer snel op uw wensen te reageren. 

AeroLin Luchtfotografie Zeeland

AeroLin Luchtfotografie is de ultieme luchtfoto specialist en bevindt zich in op het vliegveld Midden-Zeeland. Als resultaat dat luchtfoto’s in en rond Zeeland worden gemaakt vanuit eigen toestellen met een eigen luchtfotograaf. Kortom onze jarenlange ervaring en een eigen vliegtuig vormen een perfecte combinatie. Wij zijn hierdoor in staat om zeer snel op uw wensen te reageren.

Marine Aerial Photograpy (maritieme en offshore luchtfotografie)

AeroLin beschikt over een marifoon. Om zo samen met de scheepsbemanning het beste resultaat te bereiken wat de betreft het maken van de luchtfoto’s. Deze vluchten kunnen bijvoorbeeld uitgevoerd worden van op de Wester- en Oosterschelde, Noordzee, Oostzee maar ook tot de Atlantische Oceaan. Door dit grote bereik zijn wij we de maritieme en offshore luchtfotograaf in de buurt waarvoor geen water te ver weg is! Want voor een Offshore of Onshore luchtfoto is AeroLin uw partner!

Lucht video opnames

Naast luchtfoto’s maken wij ook HD lucht video opnames. Wij zijn van mening dat deze opnames een mooie aanvulling op bijvoorbeeld uw bedrijfspresentaties zijn. In tegenstelling tot het filmen met drones, is voor filmen vanuit een vliegtuig meestal geen vergunning benodigd. Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem vandaag nog contact op!