Bepaal uw eigen route of kies een thema-rondvlucht!

Altijd Zeeland al op een andere manier willen zien?

Bekijk dan hier alle mogelijkheden van AeroLin. De leukste rondvluchten over Zeeland of zelfs verder. Hierbij kan gedacht worden aan een klein rondje over Zeeland maar ook kan er gevlogen worden naar Rotterdam om het mooie gebied ook een van een ander perspectief te zien! Samen met de piloot kan er een leuke route naar wens worden gekozen. Zo kan zelf gekozen worden wat u gaat bekijken. Misschien vind u het wel leuk om de Zeeuwse Deltawerken te gaan bekijken. Het kan allemaal! Daarnaast bieden wij thema-rondvluchten aan, ga bijvoorbeeld mee zeehonden spotten.

Verschillende rondvluchten over Zeeland

De mogelijkheden voor de vluchten zijn enorm. Er zijn wat standaardvluchten van zowel 20, 30, 45 en 60 minuten. Elke tijd heeft een ander bereik en van te voren wordt dus bekeken welke het beste past bij jou wensen voor de vlucht. Er kunnen bijzondere rondvluchten gemaakt worden over de Maasvlakte of Rotterdam. Of bekijk ook eens de molens in Kinderdijk van bovenaf. Kortom vele mogelijkheden voor de rondvlucht. Elke rondvlucht heeft de mogelijkheid voor 3 passagiers (1 passagier naast de piloot en 2 passagiers achterin).

Luchtdoopbewijs van de rondvlucht

Nadat je heerlijk hebt genoten van de uitzichten tijdens de rondvlucht krijg je ook nog eens een luchtdoopbewijs van de rondvlucht. Dit bewijs krijg je als de rondvlucht je eerste vliegervaring is. In dit bewijs staan verschillende kenmerken over de vlucht. Zo kan je altijd terugdenken aan de gebeurtenissen en de route die je gevlogen hebt tijdens deze rondvlucht.

Boek vandaag nog een rondvlucht!

Bepaal je eigen route met onze arrangementen van 20, 30, 45 of 60 minuten, of kies hier uit een thema-rondvlucht en ga mee zeehonden spotten!

Thema-rondvluchten

Nieuw bij AeroLin

De eerste thema-rondvlucht die wij aanbieden is de Zeehondenspot. Ga mee zeehonden spotten! Zo vliegen we naar twee zandbanken waar we een groep van ca. 100 en een groep ca. 200 zeehonden zien.

Daarnaast zijn wij druk bezig met meerdere thema’s. Zo kunt u binnenkort ook vliegen naar diverse spots in Zeeland die belangrijk waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten!