Bepaal de route van uw eigen rondvluchten of geef een rondvlucht cadeau!

Wil jij scoren met een uniek Valentijnsdag cadeau?

Boek als koppel een vlucht op 14, 15 of 16 februari van minimaal 30 minuten en krijg een glaasje bubbels aan boord mee!

Tijdens een rondvlucht Rotterdam, Zeeland en België op een andere manier zien?

De meest uitgebreide rondvluchten gaan over Zeeland tot voorbij Rotterdam. We vliegen ook over België. Enige keer zelfs verder. Het is mogelijk een korte rondvlucht over Zeeland te vliegen of een uitgebreide. Als resultaat bij de rondvlucht Rotterdam ziet u de stad, het mooie natuur en industrie gebied ook eens van een ander perspectief! Samen met de piloot kan er een leuke route naar wens worden gekozen. Zo kan zelf van te voren gekozen worden wat u gaat bekijken. Misschien vind u het wel leuk om de Zeeuwse Deltawerken of de Maasvlakte te gaan bekijken. Het kan allemaal! Daarnaast bieden wij thema-rondvluchten aan, ga bijvoorbeeld mee zeehonden spotten, tulpenvelden uit de lucht bewonderen of volg de havenroute vanuit de Cessna. Bekijk dan hier alle mogelijkheden van AeroLin. 

Verschillende rondvluchten over Zeeland, België en Rotterdam

De mogelijkheden voor de rondvluchten zijn enorm. Er zijn wat standaardvluchten van zowel 20, 30, 45 en 60 minuten. Elke tijd heeft een ander bereik en van te voren wordt dus bekeken welke het beste past bij jou wensen voor de vlucht. Er kunnen bijzondere rondvluchten gemaakt worden over België, de Maasvlakte of Rotterdam. Zoals de Antwerpse havens of bekijk ook eens de molens in Kinderdijk van bovenaf. Kortom vele mogelijkheden voor de rondvlucht. Elke rondvlucht heeft de mogelijkheid voor 3 passagiers (1 passagier naast de piloot en 2 passagiers achterin).

Luchtdoopbewijs van de rondvlucht

Nadat je heerlijk hebt genoten van de uitzichten tijdens de rondvlucht krijg je ook nog eens een luchtdoopbewijs van de rondvlucht. Dit bewijs krijg je als de rondvlucht je eerste vliegervaring is. In dit bewijs staan verschillende kenmerken over de vlucht. Zo kan je altijd terugdenken aan de gebeurtenissen en de route die je gevlogen hebt tijdens deze rondvlucht.

Boek vandaag nog een rondvlucht!

Bepaal je eigen route met onze arrangementen van 20, 30, 45 of 60 minuten, of kies hier uit een thema-rondvlucht en ga mee zeehonden spotten!

Thema-rondvluchten

Nieuw bij AeroLin

Kies uit één of meerdere extra(‘s):

  • Zelf sturen (€ 25,-) – Altijd al eens zelf willen vliegen? Bij AeroLin kunt u daarvoor kiezen. De persoon naast de piloot mag dan tijdens de rondvlucht sturen. Het opstijgen en landen nemen wij natuurlijk uit handen.
  • Video GoPro (€ 20,-) – Wil u de rondvlucht gefilmd hebben om er later nog eens naar terug te kunnen kijken? Deze originele souvenir wordt dan digitaal opgestuurd of u kunt ervoor kiezen om dit op een USB-stick te laten zetten.
  • Huwelijksaanzoek (€ 40,-) – Wil u uw geliefde ten huwelijk vragen? Doe dit origineel tijdens een rondvlucht bij AeroLin. Maak deze dag onvergetelijk tussen de wolken. Er worden foto’s gemaakt én een glas champagne mag natuurlijk niet ontbreken.

Tijdens het online boeken van een rondvlucht kunt u deze extra’s boeken. Uiteraard mag u ook altijd telefonisch contact opnemen.