Vliegtuig huren bij AeroLin

Huur een vliegtuig bij AeroLin

Een vliegtuig huren bij AeroLin behoort tot de mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een Cessna te huren. Zo is dit mogelijk voor een particulier maar ook voor uw bedrijf. Eventueel met een piloot of zonder als u in het bezit bent van een “PPL” of hoger.

Wij verhuren ook stallingsruimte en kantoorruimte (luchtvaart gerelateerd), heeft u interesse neem dan contact met ons op.

Een vliegtuig huren bij AeroLin

Een vliegtuig huren bij AeroLin behoort tot de mogelijkheden, dit is mogelijk particulier of voor uw bedrijf, eventueel met een piloot of zonder als u in het bezit bent van een “PPL” of hoger. De vliegtuigen die wij verhuren zijn:

– PH-TES Tecnam P-92 Echo JS – Huurprijs inclusief brandstof, exclusief landingsrechten €129 incl. btw
– PH-LIN Cessna 172H 180pk met long range tanks, een luik voor loodrecht fotografie en as verstrooiing, verstelbare propeller. Huurprijs inclusief brandstof, exclusief landingsrechten €186 incl. btw

Huurvoorwaarden:

– U bent in het bezit van de voor de desbetreffende vlucht vereiste bevoegdheden
– Minimaal heeft u 100 uur vliegervaring
– U dient uitgecheckt te zijn op het toestel. Als u 2 maanden niet aantoonbaar hebt gevlogen op het toestel dient u opnieuw te worden uitgecheckt.
– Als u een hele dag een vliegtuig wil reserveren dan moet u rekening houden dat wij u minimaal 3.00 uur in rekening brengen indien u minder heeft gevlogen.
– Na gebruik dient het vliegtuig netjes te worden achtergelaten met schone ruiten.
– Eigen risico bij veroorzaakte schade per gebeurtenis is € 2500,00.

Wij verhuren ook stallingsruimte en kantoorruimte (luchtvaart gerelateerd), heeft u interesse neem dan contact met ons op.

Vraag ons naar de beschikbaarheid!