As-verstrooiing vanuit de lucht.

Vanaf vliegveld Midden-Zeeland is het mogelijk om as-verstrooiingen te verzorgen.

As-verstrooiing boven zee en, onder bepaalde voorwaarden boven land. AeroLin heeft hiervoor de Cesnna PH-LIN voorzien van een speciaal ontwikkelde as verstrooier. Hierdoor is het mogelijk de as van een dierbare op iedere gewenste plek te verstrooien. In combinatie met speciale gps-apparatuur is het zelfs mogelijk om verstrooiing zeer nauwkeurig uit te voeren.

Werkwijze

Via een uitvaartonderneming of direct via AeroLin kunnen afspraken worden gemaakt. Standaard bestaat de verstrooiing uit een vlucht van maximaal één uur, verstrooiing op de aangegeven plek.

Opties

– Meevliegen van maximaal twee nabestaanden die desgewenst zelf de verstrooiing kunnen verrichten.
– Volgvliegtuigen om vanuit een formatie de verstrooiing te volgen.
– Ontvangst in hangaar met onder andere koffie/thee.

As-verstrooier

De speciaal ontwikkelde as-verstrooi inrichting, zorgt ervoor dat de as gelijkmatig in korte tijd worden verstrooid. Hierdoor is de zekerheid dat de verstrooiing in één keer optimaal plaatst vindt.

Prijzen

De standaard as-verstrooiing komt op € 300,- voor meevliegen en andere opties kunt u prijsopgave doen bij een uitvaartverzorger of direct bij AeroLin.

Dropping en verstrooiingen plaatsen

Dropping en as-verstrooiing boven zee buiten de territoriale wateren is juridisch geen probleem. Op alle andere plaatsen is toestemming van de eigenaar noodzakelijk en kan er ook een vergunning noodzakelijk zijn van de gemeente. Uw uitvaartverzorger of AeroLin kan u hierover adviseren.

Meevliegen

In de PH-LIN is naast de piloot, plaatst voor twee personen. Desgewenst kan de verstrooiing worden gevolgd vanuit meerdere vliegtuigen. Deze vliegtuigen, vanaf drie passagiers, vliegen dan in formatie met het vliegtuig waaruit de as-verstrooiing gaat plaatsvinden.

Meer informatie opvragen?